plaagradar backoffice deventer

Zie waar de plaagdruk ontstaat met onze backoffice

In onze backoffice zien gemeentes vroegtijdig waar de plaagdruk ontstaat en informeren ze de burger in een handomdraai wat eraan gedaan wordt. De applicatie staat op zichzelf, dus alle gemeentes kunnen er direct mee aan de slag.

Data in eigen hand

De meldingen van de rups zijn altijd te downloaden, zodat gemeentes altijd over hun eigen data beschikken. Ook bieden we een 'time-lapse' functie waarmee we visualiseren waar en wanneer meldingen worden gedaan. Zo ontstaat er een goed overzicht van de plaagdruk.

Bomen op de kaart

Wij bieden de mogelijkheid om de eikenbomen van specifieke gemeenten op de kaart te tonen. Dit is niet alleen handig voor het verifiëren van de meldingen, maar ook voor de inwoners! Zij zien de bomen in de app en kunnen zo gebieden met veel eikenbomen vermijden of als rupsenspotter gericht op zoek gaan naar de rups.

Wijzig status in plaagradar

Informeren in een handomdraai

Met één druk op de knop laat een gemeente aan inwoners weten wat er met een melding gaat gebeuren. De status is direct terug te zien in de plaagradar app.

Kosten

De Plaagradar app is gratis beschikbaar voor alle inwoners van Nederland. Voor gemeenten bieden wij een betaalde backoffice. Dit is een krachtige tool die u helpt in het beheersen van de rups. Installatie of configuratie is niet nodig, u kunt er gelijk mee aan de slag.

Contact hallo@plaagradar.org
Start Pilot
0 /jaar

Per gemeente inwoner per jaar

Direct zelf aan de slag

Onbeperkt aantal meldingen

Pilot loopt 2 maanden

Vraag de pilot aan
Standaard
0,12 /excl.

Per gemeente inwoner per jaar*

Direct zelf aan de slag

Onbeperkt aantal meldingen

Alle meldingen tot een jaar terug te exporteren

Eikenbomen zichtbaar op de kaart**

Ondersteuning bij het opstarten

Vraag Plaagradar aan
*Exclusief btw.
**De data wordt door de gemeente zelf verstrekt.